Kje se nahajamo?


Ko ste prišli do Ljubljane, nas najdete na naslovu Trubarjeva cesta 39. Imate na voljo kar nekaj možnosti, da pridete do nas:

vinpes.gifČe ste prišli v mesto peš in ste na Zmajskem mostu, pojdite na levi breg Ljubljanice. Prečkajte prvo uličico in nato zavijte desno na Trubarjevo ulico. Glejte na levo stran, in kmalu nas boste zagledali - druga hiša na levi (Trubarjeva ulica 39).
vinbus.gifZ avtobusom: Številki 13 in 20 vas pripeljeta do postaje Zmajski most, številka 2 pa do postaje Krekov trg. Od tam sta dve minuti do Zmajskega mostu. Številka 5 vas pripelje do postaje Ilirska. Od tam naredite nekaj korakov do Trubarjeve ulice - smer Zmajski most. 
vinvlak.gifZ vlakom: Hiša eksperimentov nima svoje železniške postaje, zato izstopite na ljubljanski železniški postaji in se sprehodite naravnost po Resljevi cesti do križišča s Trubarjevo cesto (10 min). Lahko pa se odpeljete naokoli z avtobusom številka 2, smer Nove Jarše.
vinrol.gifZ rolerji: Do tromostovja pridite, kakor veste in znate. Nato se napotite čez tržnico oziroma mimo Centralne lekarne do Zmajskega mostu, previdno čez Resljevo cesto in še trije zamahi, pa ste tukaj. V Hiši pa rolerje sezujte, da komu ne zapeljete čez prste...
 
vinsatelit.png
Za tiste, ki se po mestu sprehajate z GPS sprejemnikom, pa še naše koordinate:
46o03.156N
014o30.652E 
OSNOVNE INFORMACIJE
individualni obisk
skupinski obisk

* pridržujemo si pravico do spremembe
© 2014 Hiša eksperimentov