
21. 2. 2013
dr. Peter Raspor
UL, Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Katedra za biotehnologijo, mikrobiologijo in varnost živil
Katedra za biotehnologijo, mikrobiologijo in varnost živil
Naš vsakdanji kruh in mikroorganizmi ali kdo bo koga?
Predstavljeni bodo koncept potreb, virov, metod in razvoj tehnologij ter razumevanje novosti s strani potrošnikov. Prav tako bo predstavljen pogled na kaj lahko naredi mikrobna biotehnologija v okviru živilsko prehranske oskrbovalne verige:
- Povečanje produktivnosti
- Povečanje čistosti
- Povečanje varnosti
- Izboljšanje prehrane
- Izboljšanje kakovosti hrane
- Izboljšanje trajnosti
V sodelovanju s Slovenskim mikrobiološkim društvom.



OSNOVNE INFORMACIJE
individualni obisk
- Dogodivščine
- Zimske počitnice
- predjed pred obiskom
- koledar
skupinski obisk
- Sprejemamo rezervacije
za šolsko leto 24/25 - predjed pred obiskom
- delovni listi
- koledar
* pridržujemo si pravico do spremembe
