Nazaj na arhiv
21. 2. 2013
dr. Peter Raspor
UL, Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Katedra za biotehnologijo, mikrobiologijo in varnost živil


Naš vsakdanji kruh in mikroorganizmi ali kdo bo koga?

Predstavljeni bodo koncept potreb, virov, metod in razvoj tehnologij ter razumevanje novosti s strani potrošnikov. Prav tako bo predstavljen pogled na kaj lahko naredi mikrobna biotehnologija v okviru živilsko prehranske oskrbovalne verige:
  • Povečanje produktivnosti
  • Povečanje čistosti
  • Povečanje varnosti
  • Izboljšanje prehrane
  • Izboljšanje kakovosti hrane
  • Izboljšanje trajnosti

V sodelovanju s Slovenskim mikrobiološkim društvom.


OSNOVNE INFORMACIJE
individualni obisk
  • sobota in nedelja
    od 10. do 18. ure
  • Za vstop v Hišo eksperimentov je za vse obiskovalce (tudi otroke) obvezna maska, ki pokriva nos ter usta.
    Za starejše od 12 je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja.
  • sobota 18. 9. 2021 ob 17.00
    null*
  • nedelja 19. 9. 2021 ob 17.00
    null*
  • predjed pred obiskom
  • koledar
skupinski obisk

* pridržujemo si pravico do spremembe
© 2014 Hiša eksperimentov