Nazaj na arhiv
21. 2. 2013
dr. Peter Raspor
UL, Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Katedra za biotehnologijo, mikrobiologijo in varnost živil


Naš vsakdanji kruh in mikroorganizmi ali kdo bo koga?

Predstavljeni bodo koncept potreb, virov, metod in razvoj tehnologij ter razumevanje novosti s strani potrošnikov. Prav tako bo predstavljen pogled na kaj lahko naredi mikrobna biotehnologija v okviru živilsko prehranske oskrbovalne verige:
  • Povečanje produktivnosti
  • Povečanje čistosti
  • Povečanje varnosti
  • Izboljšanje prehrane
  • Izboljšanje kakovosti hrane
  • Izboljšanje trajnosti

V sodelovanju s Slovenskim mikrobiološkim društvom.


OSNOVNE INFORMACIJE
individualni obisk
  • Med božično-novoletnimi počitnicami smo odprti od 26. do 30. 12. 2019 ter od 2. do 5. 1. 2020 med 11. in 19. uro.
  • torek, sreda in četrtek od 10.00 do 13.00
  • sreda 16.00 - 19.00
  • sobota in nedelja 11.00 - 19.00
  • sobota 16. 11. 2019 ob 17.00
    težiščelogija*
  • nedelja 17. 11. 2019 ob 17.00
    plinologija*
  • predjed pred obiskom
  • koledar
skupinski obisk

* pridržujemo si pravico do spremembe
© 2014 Hiša eksperimentov