Nazaj na arhiv
21. 2. 2013
dr. Peter Raspor
UL, Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Katedra za biotehnologijo, mikrobiologijo in varnost živil


Naš vsakdanji kruh in mikroorganizmi ali kdo bo koga?

Predstavljeni bodo koncept potreb, virov, metod in razvoj tehnologij ter razumevanje novosti s strani potrošnikov. Prav tako bo predstavljen pogled na kaj lahko naredi mikrobna biotehnologija v okviru živilsko prehranske oskrbovalne verige:
  • Povečanje produktivnosti
  • Povečanje čistosti
  • Povečanje varnosti
  • Izboljšanje prehrane
  • Izboljšanje kakovosti hrane
  • Izboljšanje trajnosti

V sodelovanju s Slovenskim mikrobiološkim društvom.


OSNOVNE INFORMACIJE
individualni obisk
  • torek, sreda, četrtek od 10.00 do 13.00

  • sobota in nedelja
    od 10. do 18. ure
  • Med jesenskimi počitnicami smo odprti 26. ter 27. 10 in od 30. 10. do 3. 11. med 10. in 18. uro.
  • sobota 26. 10. 2024 ob 16.00
    dogodivščina*
  • nedelja 27. 10. 2024 ob 16.00
    mehurčkologija*
  • predjed pred obiskom
  • koledar
skupinski obisk

* pridržujemo si pravico do spremembe
© 2014 Hiša eksperimentov